A rendszerhasználati díj.
2022. október 14. írta: Erich

A rendszerhasználati díj.

Csak egy rövid megjegyzés a rendszerhasználati díjról.
.
Ez a díj eddig benne volt áram és a gáz árában.
Ahogy minden termék árában benne van az áru előállítási (beszerzési) költsége, a cég költsége és a vásárlóhoz való továbbítás, szállítás költsége.
A kenyérnek is van alapanyag költsége, és "rendszerhasználati díja", amiben a kemencét fűtő gáz árától, az épület költségén keresztül benne van a pék fizetése (az államnak fizetett adókkal együtt) meg a cég nyeresége is.
Ez a kenyér ára. Így együtt. Meg mindennek az ára, így együtt.
.
Ha az áram és gázszolgáltató a költségeit mostantól elválasztja az áram és a gáz árától, és külön számlázza, akkor viszont az áram és a gáz költsége csak a beszerzési ár lehet!!!
Ha ettől több, az vagy extraprofit, vagy a költségek dupla elszámolása.
Vagy csak a lakosság aljas és embertelen megsarcolása, kifosztása a diktatúra vezetésének segítségével a diktatúra oligarchái által.
A saját meggazdagodásuk érdekében.
Mert még mindig azt hiszik, hogy büntetlenül megtehetik....
.
Ideje velük megértetni, hogy a diktatúra felszámolása után rohadtul rosszul fog járni, aki politikai vagy gazdasági szereplőként részt vett ebben a diktatúrában, az emberek kifosztásában, elüldözésében, hajléktalanná tételében, a devizahitelezés bűncselekményében, ezrek öngyilkosságba kergetésében, tízezrek szándékosan hibás eü. protokollok miatti halálában, milliók életének megnehezítésében...
.
Jegyezzetek föl mindent.
Minden intézkedést, minden hozzá köthető személy nevét.
Hogy a diktatúra felszámolása végén (vagy közben, ha a diktatúra fegyveres erőszakhoz nyúlna) ne utólag keljen keresgélni, hogy kit és miért kell felelősségre vonni...
TIBOR GERI irása. FB profilja itt.
45123964_0a044f4379927b2fe3848f856a3e0fc9_wm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr6717954228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása