Miért nincsenek fotók a harcokról??? (krími háború, amerikai polgárháború, párizsi kommün)
2020. december 16. írta: Erich

Miért nincsenek fotók a harcokról??? (krími háború, amerikai polgárháború, párizsi kommün)

Miért nincs egyetlen harci fényképünk sem erről a három nagy háborúról / konfliktusról??? (krími háború, amerikai polgárháború, párizsi kommün)

Kezdjük az alapoknál:

Krími háború 1853-1856

cr_war_1.jpg

Párizsi kommün 1871

fr_commune.jpg

Amerikai polgárháború 1861-1865

us_civil.jpg

Előbb szedjünk ki néhány dolgot az útból. A fényképezésről beszélek. Legalábbis hivatalosan a legelső fennmaradt fénykép (lent) 1826/27-ben készült.

57b74fac04732f18008b500c.jpg

A legkorábbi, embereket tartalmazó fénykép 1838-ban készült, vagy legalábbis hivatalosan úgy mondják. Itt lent.

human-2.jpg

Tehát a három eseményből a legkorábbi is 27 évvel később készült az első fotót követően. 

Mindhárom említett esemény komoly károkat okozott az infrastruktúrában. Ez arra enged következtetni, hogy a megtett akciónak/harcoknak elég komolynak kellett lenniük. Itt van 3 kép, amelyek bemutatják mindegyik pusztításának a nagyságát. Nyilvánvalóan sokkal több fényképünk van, amely a pusztulást mutatja. A fent említett áldozatok számával együtt ez azt sugallhatja, hogy állítólag komoly harci cselekmények történtek. 

Krími

crimean-war_1.jpg

Kommün

paris_commune.jpg

Polgárháború

us_civil_war.jpg

 

Nem azért, hogy sértegessem itt bárki intelligenciáját, de itt a következő három képben kapcsolódó harci eseményeket mutatok be ami csakis és kizárólag festményeken lett megörökítve. Három festmény segítségével egy képet mutatok be a fent említett konfliktusok mindegyikéhez.
Polgárháború:

battle_of_antietam_by_thulstrup.jpg

Krími:

robert_gibb_the_thin_red_line.jpg

Kommün:

daudenarde_commune_de_paris_27_mai_combats_au_p_re-lachaise.jpg

Több száz harccal kapcsolatos festményünk van. Több ezer fényképünk van a fenti három konfliktus pusztításáról!

Kérdés>>>

Hol van legalább egy harci fénykép ezen három háború folyamatáról????

 

Remélhetőleg egyszerűen elnéztem ezeket a harci fényképeket. Találsz ilyet? Ha igen kérlek javíts ki.

A harci fényképek hiánya azt jelentheti, hogy az összes többi fényképet rendezték, beállították a fotó kedvéért. Ami azt jelenti, hogy a pusztulás valóban létezett, de ami okozta azt, az ismeretlen lesz. A meglévő díszlet pedig felhasználható a kívánt hivatalos narratíva létrehozására. Magyarul: Megint azt nyomnak le a torkunkon amit akarnak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr6616345692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DarkFuture 2020.12.16. 21:41:28

Ez azért van,mert meghamisították a történelmet.Több mint 1000 évet csaltak el, de véleményem szerint több ezer év is lehet. A lényeg az,hogy kb a 18-19. századig létezett egy békés Világkormány ahol nem voltak háborúk és nagyon fejlettek voltak mind technológiailag illetve spirituálisan is.Az egész földön e szövetség alá tartozott majdnem minden nép pár kivétellel.A 16.században a szabadkőművesek elődei zendülést indítottak a Nagy Birodalom ellen.Innen számítva több világháború is végigsöpört a földön és a 19.század elejére legyőzték a Birodalom maradékát is.Legtovább európában a Spanyolok, ázsiában a Japánok tartottak ki a Nagy Birodalom mellett. Grand Tartaria avagy az ősi Scythia volt ez a Birodalom.Ha érdekel valakit itt van egy két részes előadás az Új kronológiáról magyar felirattal:

youtu.be/3ymSPtw6caM

youtu.be/B5EsstsoJBs

otto_didactic 2023.02.24. 14:34:21

its-all-fake.com/2023/01/11/all-wars-are-fake-there-is-only-one/ The image you have labeled Crimean ruins is really Richmond, from the American civil war. I have covered many wars, including Leningrad/stalingrad. you have some good material, like so many, just so close. The comment above mentions tartaria, like most other people that try to study the great reset, they think tartaria is the big secret. This is another lie the paid disinformation agents insert into narrative. ALL ancient civilizations are invented, including tartaria. ALL war is a cover for the reset. I cover the ones you mention and some more on my site.
süti beállítások módosítása