Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szex és a Karma
2022. szeptember 29. írta: Erich

Szex és a Karma

Aki nagyon szereti a szexet, annak itt hagyom ezt az információt.
A csakrák 7 évente regenerálódnak, így ha legalább egyszer voltál valakivel, az energiája 7 évig veled marad. Ha nem takarítasz ott rendesen.
Amikor "szexelsz" valakivel, egy egész energiafolyamat kezdődik el.
Főként mindkettő gyökércsakrái (Muladhara) állnak össze, és ebből az intimitásból az aurák összeolvadnak, összeolvadnak, hogy egy nagy aurikus energiát hozzanak létre a kettő körül.
Az elválás által energetikai és karmikus benyomást hagy. Minél több a kapcsolatod valakivel, annál mélyebb a kapcsolat.
Ezért van az, hogy néha olyan sok mindenre emlékszel az exedről, vagy akivel intim lettél, és megváltoztatod a rezgésedet, és olyan energetikai kapcsolatokat hozol létre, amelyek egyesítik őket, ahol később finom szinten továbbítják az energiát.
Minden kapcsolatban a másik ember energiájának egy részét megszerzik. Ha olyan emberekkel társulsz, akik többnyire sűrűek, tudattalanok, fény- és szeretethiányosak, instabilak, akkor ugyanazt szerzed meg... Olyan paradigmává változol, amelyben semmi sem tesz boldoggá, még akkor sem, ha sok okod van rá. 
Ellenkezőleg, ha olyan emberrel lépsz kapcsolatba, aki tudatos, tele van fénnyel, szeretettel, és aki tisztán tartja az energiáját, csodálatos pozitív energiacsere jön létre mindkét ember számára. Mindkettő szeretetben és tudatosságban növekszik
A szerelem és a szexualitás energiája olyan nagyszerű és varázslatos, hogy olyan magasan rezeg, hogy a tudat kitágult állapotába jutsz. 
Ha olyan személlyel fekszel le, akinek jelenleg már van párja, ennek eredményeként attól a személytől és a párodtól (és a párod partnereitől) nyered az energiát.
Nincsenek bűnösök, csak tudattalan emberek és következmények. A magad ura vagy, megváltoztathatod, ha úgy döntesz.
Miért vonzunk be olyan embereket az életünkbe, akiknek a velünk való kapcsolata üres, fájdalmas és sűrű?
- Először rezgéssel: azt vonzzuk be, amin rezgünk. (Karma)
- Másodszor, hogy megtanuld: a másik ember mindig a tükörképed, megmutatja neked az árnyékait, hogy felismerhesd és dolgozhass rajta.
- A harmadik a belső konfliktusok miatt: Nem tanultál meg szeretni, nem tanultál meg Értékelni...
Következésképpen azonos rezgésszinten lévő emberekre hivatkozunk.  Számodra rezgésbe hozod a szeretet iránti igényedet, de ez csak az önmagaddal való kapcsolatodat tükrözi. Szeresd önmagad, és szeretni fogsz másokat, és mások is szeretni fognak téged
Ez nem meghívás arra, hogy ne szexeljünk, ellenkezőleg, annyiszor kell SZERETNI, ahányszor csak akarsz! Sokkal inkább hangulat, hogy vonzz be valakit, akivel stabil lehetsz, és segítsen fejlődni, és ne rontsd el az evolúciós munkát.
Azok az emberek, akiknek van REZGÉSE, tudják, hogyan válasszák a SZERETETET és a FÉNYT.
Soha nem fekszel le olyannal, akivel nem akarsz együtt lenni, nem állsz bosszút, vagy nem kell... "
0_bhxrxugizfi7zxxs.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr2317942860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása