Miért olyan ostoba minden celebnő? (Ceizel)
2022. szeptember 29. írta: Erich

Miért olyan ostoba minden celebnő? (Ceizel)

Egy 2009-es cikk!!!
A magyar celebnők kétharmada ugyanannak az embernek a klónja - derül ki dr. Czeizel Endre orvosgenetikus márciusban piacra kerülő könyvéből. A szakember olyan titkokról rántja le a leplet, mint például hogy miért nem látjuk együtt soha Kelemen Annát és Kustánczi Liát.
„Zimány Linda, Kiss Ramóna, Balogh Edina, Brózik Klára, Kustánczi Lia, Dukai Regina, Hargitai Bea, Voksán Virág, és még 300 név. Valójában ők egy és ugyanazon személy, akit a magyar bulvármédia pénzén klónoztak, majd a klóncelebeket szétszórták az országban” - indít a sokkoló könyv. Czeizel várhatóan nagy port kavaró publikációja két éves kutatás eredménye: állítása szerint a magyar hülyepicsa-celebeket évente cseréli gazdájuk, a Blikk-Bors tengely.
„Gondoljunk csak bele, hová lenne a magyar bulvár a mellüket kirakó, villantós, ostoba nők nélkül” - tette fel a kérdést újságírónknak Czeizel. Elmondása szerint öt éve erre jöttek rá a bulvárújságírók is, és ezért indították a klónprogramot, amelynek alapja nem más, mint Kelemen Anna. Az első reakciók szerint ez megmagyarázza, miért nem látjuk soha együtt Kustánczi Liával, vagy bárki mással, és miért „nyilatkozza” mindegyik címlaplány ugyanazokat az ordas baromságokat.
Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője megkeresésünkre bevallotta: nincs mit tagadni, Czeizel az igazságot írta le könyvében. „Az elején még Photoshoppal gyártottuk az újabb és újabb címlaplányokat, de ez egy idő után nem volt kifizetődő, rájöttünk, hogy a klónokat társasági eseményekre is lehet küldeni, hogy villantsanak, és mattrészegen összegfeküdjenek mindenkivel.” - összegezte az elmúlt éveket Radnai.
A tervbe azonban egy apróbb hiba csúszott: 2008-ban már nem is volt Playmate-választás, mert az azévi klónok annyira ugyanolyanra sikerültek, hogy nem tudták megkülönböztetni őket. Ekkor már sejtették, hogy előbb-utóbb minden kiderül, írja könyvének fülszövegében Czeizel.
Cikkünkben szerettük volna megszólaltatni a Blikk vagy a Bors munkatársait is, ám ők elzárkóztak a nyilatkozattételtől. Egy nevét nem vállaló újságíró ugyanakkor annyit mondott: a bulvárpápák valószínűleg próbálkoztak már férfiak klónozásával is, ám az eredmény, a No Thanx és az Anti Fittness Club zenekarok, a magyar zeneipar két rettenetes abominációja annyira megijesztette az orvosokat, hogy megfogadták, soha többet nem nyúlnak zenészekhez.
20210202szorcsik-vikimihalik-enikobodi-sylvivasvari-vivien.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr7917942868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hun77 · https://szkitia.blog.hu/ 2023.02.09. 16:37:25

ezek nem ostobak hanem tonkretett emberek stb
süti beállítások módosítása