Multik a melegekért
2021. április 13. írta: Erich

Multik a melegekért

Ezt 2014-ben találtam, azóta sokminden változott de a lényeg lényeg maradt. A multik sosem a korrektségukrol voltak híresek. Ez a szosszenet csak a jéghegy csúcsát kapirgálja.Szerzo ismeretlen.

A napokban napvilágot látott az indexen egy cikk, miszerint az elvakult bugyuták, akik a melegek jogainak kiszélesítése ellen tiltakoznak, jószerével mozdulni sem tudnának, ha bojkottálnák azokat a cégeket, akik síkra szállnak a melegek jogaiért. A példában szerepelt többek között a Telekom, a Kellogg’s, a Levi’s, a Motorola, a Lidl, a Coca Cola, a VISA, a Smirnoff és a HBO is.

Na, akkor nézzük sorjában, a teljesség igénye nélkül!

A német fogyasztóvédelem nemrégiben egy iskolásokat megcélzó kampánya miatt perelte be a Kellogg’s céget, amiért a gyermeksport ürügyén termékeinek nagyobb fogyasztására ösztökélte a gyermekeket. Tudnivaló, hogy a Kellogg’s termékeiben annyi a cukor és a mu aroma, hogy az eros addikciót okoz a fiataloknál. Tehát a Kellogg’s támogatja a melegházasságot, de mérgezi a gyerekeket.

Ugyanez a helyzet a Coca Cola háza táján is. A cég üdítoiben annyi a cukor, hogy azt normális gyomor nem tudná befogadni. Ezért egy olyan adalékot tesznek az üdítobe, amitol a szervezet nem érzékeli a bevitt hatalmas cukormennyiséget. Mindezen tényeknek fittyet hányva, a Coca Cola szemrebbenés nélkül reklámozza saját futó maratonját az üdítoin, ezzel is azt a látszatot keltve, mintha számára az egészség lenne a legfontosabb. Ugyancsak a Coca Cola volt, amelyik évekkel ezelott több tízmilliós bírságot volt kénytelen fizetni, mivel kiderült, hogy a cég magyarországi irodaházában nem jogtiszta Microsoft szoftvereket használnak. Tehát a Coca Cola támogatja a melegházasságot, de mérgez minket, valamint adót csal, és más cégeket károsít meg.

A Telekom nemrégiben bírságot volt kénytelen fizetni a túl hosszú ügyfél-várakoztatási ido miatt. Emellett -piacvezetoi pozícióját kihasználva – vonakodik sávszélességet bovíteni a Budapest agglomerációján kívüli területeken, noha a bovítésre már évekkel ezelott szerzodéses ígéretet tett egy, a kormánnyal megkötött stratégiai partnerségi megállapodás során. Ugyancsak a Telekom az, amelyik a számlafizetés lejárata elott levélben és sms-ben figyelmezteti ügyfelét az elmaradt számlafizetésrol, majd a levél és az sms árát kiszámlázza az ügyfélnek. Tehát a Telekom támogatja a melegházasságot, de rabolja az idonket, szándékosan megkárosít minket anyagilag, és szerzodést szeg.

A Levi’s cégnek már az alapítása is csalás volt. A farmernadrágot feltaláló Jacob Davisnek egyszeruen nem volt pénze szabadalmilag levédetni az általa feltalált terméket. Löb Strauß-nak viszont volt. Meglátta a nagyon kelendo nadrágot, vásárolt belole, majd saját szabadalmaként védette le. Sajnos a minoség nem kíséri mindig szorosan ennek a márkának az útját. Nemrégiben hatalmas bírságot kapott a cég, amiért igencsak borsos áron forgalmazott cipoi két hónapot sem bírtak ki a viselés során. Tehát a Levi’s támogatja a melegházasságot, de már eleve egy csaló kis imposztor, valamint rettenetesen drága, ám bóvli termékekkel örvendezteti meg vásárlóit.

A sor hosszan folytatható lenne. Kezdve azzal, hogy a fent felsorolt cégek, illetve a felsorolásban nem szereplo multinacionális vállalatok többsége az alkalmazottakkal olyan munkaszerzodést köt, amelyben a munkavállaló kötelezi magát arra, hogy munkavállalása ideje alatt nem lép be egyetlen munkavállalói érdekvédelmi szervezetbe sem. A példák között megemlíthetnék még olyan extrém esetet is, mint például a Lidl-é, amely cég munkaszerzodésben kötelezte noi dolgozóit arra, hogy menstruációs ciklusuk alatt piros kendot viseljenek, így bizonyítva, hogy ezen ido alatt többször kell munkaidoben a mellékhelyiséget használniuk. Ugyancsak ide kívánkozik, hogy a fenti cégek cégvezetoségében a felso-közép vezetoi rétegtol felfelé 80%-ban férfiak dolgoznak.

Summa summarum: Eloször tessék betartani és betartatni az egyetemes emberi jogokat! Amelyek heteroszexuálist, homoszexuálist, férfit és not, zsidót, cigányt, svábot, palócot, hottentottát egyaránt védenek. És majd azután jöhet a speciálisan mikroközösségekre vonatkozó jogvédelem! Mert így az egész csak álszent képmutatás.

multi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr1016395442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hun77 · https://szkitia.blog.hu/ 2021.08.15. 15:26:16

a Feherek irtasa folyik roviden; en is aszittem eddig hog ya ''naczik'' nyomjak ezt de mar reg nem; s le is voltam maradva mert nyugaton mar 10 eve mondjak ezt csak naluk meg a ''nagymagyar'' oldalakon se nagyon emlitik [az utobbi idoben a Kurutz meg van egy zsideszes czikkei a ''demokratan'' [valami ''gazdag'' nevezetunek engedtek meg hogy irjon errol]
Szoval csak most neztem meg nehany videot a Bit/Bite-Csutikan [ami amugy 3ik vilagszintu [tenyleg Csutka] oldal azaz meg az uzenet is egyertelmu --> ''Feherek a 3ik vilagba'' - mikozben mindenki aki nem Feher az nyomhat barmit a Jutubon]; szoval ott vannak videok a Feherirtasrol s Ellenessegrol, de nekem a videok kb 20%-a indul a kb 6000 keresesi eredmenybol, mert kiirjak hogy ''7szpics,hollo-denial'' miatt a lokacziodon lke van tiltva'' [osztan az en lokacziom Romania nemtom nalatok indulnak e; de ebben is hazudnak mert van olyan video ilyen kategoriaba teve ami pl-ul fent van a Jutubon [az amikor a lengyel s orosz hatosagok mentik ki a sved gyermekeket az araboktol mert a ''sved allam'' odaadta nekik, elvette egy orosz apatol akinek vlaszeg a felesege sved volt]; na de eleg az a 20 % video is amit meg tudtam nezni az utobbi nehany honapba; egyertelmu a Feherirtas nyugaton
süti beállítások módosítása