Szekusok az RMDSZ-ben (is).
2018. június 05. írta: Erich

Szekusok az RMDSZ-ben (is).

Ez itt 5 évvel ezelőttiből egy válogatás...

"...A moszadról mindent elmondtak , 72-ben Nixon járt Bukarestben. Azóta a Szeku a Moszad európai neve.
A magyar hadsereg ezeknek csak vicc. Amolyan " lepkevadászok ". 
2000-ben a virágágyást körülvevő betonemelvényen ülve, szivart szívva, whiskyt kortyolgatva tudtam meg hogy Contastinescu akkori elnök és Orsós mire készülnek. A Horn balesetéről is voltak érdekes infók. Azt is elmondták a tisztek (az 50-55 fokos szatmári pálinkának köszönhetően) hogy a következő választások után Budapesten egy volt szekus lesz a góré. Késöbb egy pucsszerűséggel az Apró (Klein, Szegedi is Klein) klán veszi át az uralmat.

Az időközben felépített fiatalokból álló neonáciszerű szervezettel egy ellenzéknek tartott erőt felhasználva, majd egy " tünteséssel " és provokatív viselkedéssel zavargásokat keltenek. A fellépésnek köszönhetően a Moszad (korábban Szeku ügynökök) átveszi az uralmat. Sorra mondták az Antall, Horn és Orbán kormányokba beépült szekusok neveit, beosztásait. Mindezt 2000-ben.
A cigánybalhéról is beszéltek , szinte mindent elmondtak. Akkor még nem foglalkoztam vele. Mostanra szinte minden beigazolódott.
Talán furcsa de magasrangú szekus tisztek igenis mellettünk vannak. Nem akar mindenki meghalni. Vannak akik inkább "köpnek". Adják az infót, segítenek ha kell persze titokban....
A Szekuról nem beszélnek. Pedig létezik.
2012 szeptemberében Franciaországban megöltek egy arab családot. Késöbb kiderült hogy ezek Szaddam Hussein rokonai voltak. A napokban francia lapok lehozták hogy ennek a családnak voltak romániai kapcsolatai. Számos telefonhívás és más kapcsolatok. Vannak vélemények hogy mi is volt a román szerep. pro és contra.
A tisztek azt is kimondták hogy a Szeku-Moszad nemcsak Magyarországon hanem a többi európai országban is beépült. Erre volt alkalmas a volt NSZK felvásárlása. (Pénzt fizettek bukarestnek hogy kiadja az erdélyi szászokat és svábokat). A Szovjetunióból kitelepülő zsidók elöször Romániába jöttek. Itt "pihentek" mielőtt továbbmentek volna Izraelbe. Az Al-Kaida terroristáit is a szeku képezte ki. 
Talán ismerős a " Vég" cimű könyvecske. Ajánlatos elolvasni."

Ez pedig egy tejesen fresch Alpenmilch! 

Mellékelve küldök egy dolgozatot, amit a 65.születésnapomon irtam, most pàr napja. A székely-magyarokat noszogatom benne, mivel nekik is kifutott az idö a làbuk alol. Ugyanugy, mint a maradék Magyarorszàg magyarjai engedik magukat zsidok àltal képviseltetni. Az RMDSz-t nem kell neked bemutatnom hisz azt màr 1993-tol tudjuk, hogy a kézdivàsàrhelyi fàs-zsido unokàja Marko Béla vette àt. Szàrnysegédjei szintén zsidok, mint pl. Borbély Làszlo (BL), akiröl diàkkoràban tudtuk, hogy a szekus akadémiàra jàr és a közgazdasàgi diploma neki jàrni fog, habàr elöadàsokon nem nagyon lehetett làtni. Vagy a felfuvalkodott tipusu àrulo Frunda George, ez is marosvàsàrhelyi, akàrcsak Marko és Borbély. Es volt ott is egy diszszékely, ahogy a ZSIDESZ-nek is van diszmagyarja a Kövér Làszlo, az RMDSZ diszszékelye a Verestoy szekus ezredes, Ceausescu Ilona kedvenc bozgorja. Kiràly Kàroly jol leirja az egész brancsot a Nyilt kàrtyàkkal könyvében. Borbély Làszlo volt mind közül a legveszélyesebb. A 70-es évek közepe utàn mindjàrt, mint szekus tanonc jàrt a hugomékkal a temesvàri egyetemen a magyar szinjàtszo csoportba. Brassobol odautaztam, feketén a vonattal, mivel én csinàltam meg nekik a logojukat. Részt vettem probàn, és persze Borbély Làszlo szóba elegyedett velem. Gözöm sincs, hogy kiszedett-e belölem vmit vagy sem, de mikor elhagyott engem jöttek figyelmeztetni, hogy ügyeljek, mert ez a szekus akadémiàra jàr. Bàràny nevezetü diàk megszervezte a Magyar Diàkszövetséget. Persze Borbély is ott kellett legyen. A tiltott diàkszervezödés minden gondolatàrol tudtak a szekun. Hamarosan a tehetséges szervezö és bàtor, söt vakmerö Bàrànyt megölték és a holttestét egy villa keritésén àtdobtàk. Halàl oka, hogy lezuhant a villa tetejéröl. A villa vagy 30 m tàvolsàgra volt. Edesanyja megràzo könyvecskét is irt az esetröl. Az ügynek volt egy kései döbbenete is. Az öreg dr. Bàràny az RMDSZ egészségügyi minisztere lett, akit a romànok buktattak le, mivel szekus ügynök volt. Aztàn eltünt a sülyesztöben! Szoval az öreg Bàràny annak a gyilkos tàrsasàgnak volt az ügynöke, akik a fiàt megölték!!!
Borbély hamarosan Marosvàsàrhelyre lett kihelyezve és ott is folytatta àlnok tevékenységét. Kiràly Kàroly (KK), akkor màr le volt vàltva a Kovàszna megyei elsötitkàri poziciobol és kihelyezve a marosvàsàrhelyi nagy konzervgyàr igazgatojànak. Itt szerették volna köztörvényes büntettel lebuktatni. Kiküldtek egy revizor csapatot, àtvilàgitani a gazdasàgi tevékenységet, mely csapat tagja volt Borbély is. Közben KK az öt megfigyelö szekus csapattal összebaràtkozott és azok szimpatizàlni kezdtek vele. Igy mindig értékes füleseket kapott, hogy mi következik. Tudomàst szerzett erröl az akciorol is, és arrol, hogy a "magyar" Borbély magyarsàgrol fogja faggatni és provokàlni, de ügyeljen, mert szekus tiszt.
Borbély Làszlo kàrtételeinek se eleje se vége, akkora a lajstrom. Egy utolsot még megemlitenék, mert ez vilàgit rà a legjobban ennek a véreskezünek a jellemére. 1990-ben föszervezöje az RMDSZ-nek. Màrcius 19.-én telefonon kéri Sütö Andràst, hogy jöjjön haza, mert nagyon sulyos gondok vannak és nagy szükség lenne a presztizsére a helyzet megoldàsa érdekében. Miutàn hazacsalta Sütöt a Bolyai utcàban lévö székhàzban jöttek össze az udémérések megtàrgyalni a kialakult helyzetet. Megjegyzem mellékesen: Egy Toganel Pityu (apja romàn, anyja magyar) helikopter pilotànak pont ott romlott el az autoja és ott szerelgette. Mint varàzspàlca ütésre romàn csödület jött össze, akik hamarosan parancsszora fel is dühödtek és nekiestek az ajtonak. Megprobàltàk azt betörni. Ez a lincselni akaro tömeg akarta felakasztani Bolyait is. Nem tudtàk, hogy az màr többszàz éve halott. Közben BL, Duna TV riportban maga BL mondja el, telefonàlt a vàrosi kapitànynak és segitségért könyörgött. Elmondta pontosan kik vannak ott, és azt isjelentette, hogy most felmenekülnek a padlàsra, mert hamarosan a bejàrati ajtot ràjuk törik. Ez volt egy burkolt szekus jelentés, mindenki füle hallatàra, habàr senki sem hitte el. Pàr évvel késöbb maga Sütö is kételkedve, de elfogadta tölem, hogy ez bizony lehetséges, hogy Borbély onnan hadihelyzetet jelentett. A csürhe parancsba kapott célja Sütö Andràs agyonverése volt. Ez nem sikerült nekik, mert Sütö meguszta egyik szemének kiverésével és több bordàjànak eltörésével.
Ennyit arrol, hogy ezek a patkànyok milyen felmérhetetlen kàrokat tudnak okozni.

Székely Nemzeti Tanàcs, röviden SzNT.
Pontosan le van irva az a folyamat, Beke Emöke irodalom tanàrnö àltal,hogy a senkinek sem bedolgozo SzNT elnököt, Dr. Csapo Jozsef szenàtort és egyetemi tanàrt, miként rugatta ki a romàn hatalom az elnöki székböl, miutàn ez megzsarolhatatlan és kérlelhetetlen maradt, összehivta a Székely Nemzetgyülést és kikiàltottàk a Székelyföld autonomiàjàt. (Erre én is odautaztam Zürichböl, a gyülésen 2005-ben kb. 20'000 ember volt!) Szàsz Jenö, Székelyudvarhely polgàrmestere, Orbàn Viktor komàja, koccintott Basescuval december 1.-én és megtàrgyaltàk az ügyet. Megoldàst is talàltal: be kell vonni néhàny àrulot, Szàsz Jenö ki is vàlasztott néhény ultramérsékeltet, akik, mint tudjuk, àrulàsra mindig kaphatoak. Nem talàljàtok ki, hogy milyen fajhoz tartoznak. Izsàk Balàzs és a Gazda csalàd, apa és fia és még egy gülüszemü, akinek neve most nem ugrik be. Ezek vették àt, a szokàsos nagy vàlasztàsi csalàssal, az SzNT vezetését.


Habàr a dolgozat végén eredetileg a maradék magyarokat is külön fejezetben meg akartam szólítani, ugyanis Magyarorszàgon is szerveznek Nemzetgyülést, de valami miatt elmaradt ez a fejezet.

Véleményem szerint ugynevezett demokratikus modszer a zsido politikai maffia levàltàsàra nincs màr! Kifogytak nemcsak a lehetöségek, hanem az idö is. Az immunrendszerünket kikapcsolták és folyik teljes gözzel az àtprogramozàsunk!
A kérdés csak az, hogy van-e cselekvöképes magyar még a làthatàron?
**********************************

roman-kiraly-770x470.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr5614025138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.19. 05:49:37

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása