JOBBIK - amit még tuti nem tudtál!
2017. október 20. írta: Erich

JOBBIK - amit még tuti nem tudtál!

A PÁRT államfőjelöltje Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány(!) idején csaknem 1 millióért működött közre egy közhivatalnál. Lévai Katalin egykori tárca nélküli miniszter, azt is elmondta, hogy a Horn-kormány idején is együtt dolgoztak Morvaival. Sőt az MSZP köreiben, Lévai EP képviselővé választását követően, miniszterjelöltként is felmerült Morvai neve. Horn Gábor is közölte, hogy 1994-ben és 1998-ban is dolgozott az SZDSZ programján.

-Pörzse Sándor 1998-ban még az MSZP-nek kampányolt. Igaz erre nem "emlékezett" az Index által feltett kérdés után. Sőt a válasza az volt: "Én? Soha!" A felvételek megtekintése után, amelyeken az MSZP rendezvényén "műsor-vezetett", elismerte, akkoriban "apolitikus" volt elvállalt ezt-azt GÁZSIÉRT, pont Bársony Andrást is.
-MSZMP tag volt a Pest megyei elnök, aki ceglédi jelölt is: Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az "átkosban" a MÁV-nál (Ezt ő nekem személyes beszélgetésünkön cáfolta, ezért ez nem biztos, de benne hagytam Kerecsen írásában, amíg hiteles cáfolat nem érkezik erről, feltételezve Miklós ártatlanságát.). Vona Gábor vezette párt pénzügyminiszter-jelöltje, Nyikos László, az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte: az MSZMP tagja volt. Tián Pál nyugállományú ezredes, a honvédelmi kabinet vezetője is az állampárt tagja volt.
-Lenhardt Balázs, a Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője hosszú évekig volt tanácsos az SZDSZ vezette Gazdasági Minisztériumban.
-Az abortuszt gyilkosságnak tartó párt, képviselő-jelöltje a szülész-nőgyógyász Pap Ervin, sajtótájékoztatóján a következőt volt képes mondani:"Nem gyilkos vagyok, hanem hóhér."A keszthelyi jelölt hozzátette, hogy egy végrehajtó intézményben dolgozik, ahol az abortusz törvényes keretek között zajlik.
-Szávay István a nemzetpolitikai kabinet vezetője is adott a "biztosítéknak": erősen kapatosan, pénisz pumpával fotózták le, enyhén szólva is ellentmondásba keveredve az önéletrajzában foglaltakkal.
-Morvai Krisztina, a gondola cikke szerint 2007 februárja és decembere között az Október 23. Bizottság Alapítványtól, mintegy 7 millió forintot vett fel, "munkadíjként". A többiek sokkal szerényebbek voltak... A kérdést feltették Morvainak, hogy ténylegesen mennyit is kapott az adott időszakra, de válasz helyett, egy volt kollégája elszámoltatását kérte...
-A Jobbik kiemelten harcol a gazdasági visszaélések és az adóelkerülés ellen, miközben a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó-és számviteli szabályokat. Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági vezető ellen is APEH eljárás folyik, adótartozás illetve hátralék miatt. Persze ez a fenti "úriemberek" szerint magánügy.
-A mezőgazdasági tárca várományosa Varga Géza, galgamenti agrármenedzser, aki meglepő módon Szentesen indult "ejtőernyősként", több pártot is megjárt, bár az egyiket nem említi nyilvános önéletrajzában. Morvai Krisztina "tanácsadója" azzal sem büszkélkedik, hogy a személyéhez köthető alapítvány, illetve cégek rendkívül sikeres pályázók voltak az MSZP vezetésű földművelésügyi minisztériumnál.
-Müller Nikoletta, a pornószakmából lépett az ultrakonzervatív értékrendet valló Gárdába. Bár a párt államfőjelöltje Morvai Krisztina, egy korábbi előadásában a homokos másságot szerető oviról álmodozott.
-Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált.
-Kassab Adonis István, ferencvárosi jelölt, budapesti alelnök, a középső ujjas nemzetközi jelet mutatta egy feszület alatt. Majd decemberben feszületet állított.
-Losonczy Pál, kommunikációs igazgató, korábban résztulajdonos lett a BGB Fesztivál Szervező és Szolgáltató Nonprofit Kft-ben, amelyben társtulajdonos az egykori fővárosi MSZP-s politikus, Garamszegi Gábor is. Garamszegi a Betonút Zrt vezér-igazgató helyetteseként a Kulcsár ügy 9. rendű vádlottja volt. Három évet kapott első fokon. Losonczynak egy közvetítő ajánlotta Garamszegit, tudta, hogy szocialista politikus, de a Kulcsár üggyel való kapcsolatáról nem tudott, állítja.
- Nyujtó Zsolt, a Jobbik hatvani képviselő jelöltje, üzlettársa (egy közös cégben) az a Freili Géza, aki a kórház-privatizációról elhíresült Hospinvesttől visszaszerzett, majd ismét privatizált hatvani kórház működtetője.
-A Jobbik egyik legbefolyásosabb, de alig szereplő politikusa Kovács Béla, akinek fontos szerepe volt az európai radikáljobbos pártok szövetségének létrehozásában. Ő lett a formáció pénztárnoka: az európai szélsőjobb kasszakulcsa a zsebében van Kovács úrnak. Kovács úr még a diktatúra idején Japánban(!), illetve egy moszkvai elitképzőn végezte egyetemi tanulmányait. Kérdezem, módjában állt-e, ha igen akkor hogyan, elkerülni a kommunista állambiztonságot.
- Pősze Lajos, 18 évig volt az egyik legnagyobb közhasznú szervezet társadalmi elnöke: Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetségének. Ahonnan: "egy rohadt fillért sem vett fel". Bár a "rohadt fillér" hat év alatt csaknem 6 millió forint volt, ennek törvényességét több elnökségi tag is vitatja, de Pősze tagadja a "vádakat".
-Morvai kerékbilincses sztorija nem ismeretlen, a mentelmi jogára való hivatkozást tagadja, de a dokumentumok és a nyilatkozatok Morvait cáfolják.
-Filó András ellen "közösség elleni izgatás" miatt tettek feljelentést, mert irodája ablakába, zsidózó képeket tett, ez nem baj. De a szentendrei jelölt, a szoci megyei közgyűlés idején is a Pest Megyei Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Kft. ügyvezetője volt. Remélem Filó Pállal csak névrokonok...
-Király András ügye is közismert, így húsvét tájékán, Jobbikos ül a fűben és szívja is!! Illetve a kanadai hideg ellen fekete melegekkel védekezik. Sőt a görögöket sem szereti.
-Schneider Tamás szerint:" a maffiózókkal is jóban kell lenni". A fenti mondat Vona kampányfőnökének vállalkozására utalt. Bár a domoszlói gyűlésre már egy külföldről hazatelepült virtigli radikál jobbos: Várkonyi Zsolt érkezett, mint új kampányfőnöke Vonának. Ahol Várkonyi be is mutatkozott, mert szerinte: "nem számít, honnan jön a támogatás, jöhet akár az MSZP-től is, mert a pénznek nincsen szaga".
-S.Szilárdot, a keszthelyi Jobbik elnökét, ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügy tanácsadással és vagyonértékeléssel összefüggő bűncselekményekkel gyanúsították meg.

És,hogy a Fidesz se maradjon ki, ITT!


LMP meg ITT.


Sajnos folytatása következik...

jobbik.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erich.blog.hu/api/trackback/id/tr9113046192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása